Bekijk nu welke bestandsvormen je kunt uploaden!

Zelf je eigen wielerkleding, schaatspak of sportshirt ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig! Bij Menjo Custom Clothing begrijpen wij dat je niet alleen een mooi sportoutfit wilt ontwerpen, maar dat je dit snel en gemakkelijk online wilt doen. Daarom hebben wij het ontwerpproces zo simpel mogelijk gemaakt. Wil je voor jezelf of jouw team custom sportkleding ontwerpen en laten bedrukken met een pakkende tekst, logo’s van sponsors of bijzondere afbeeldingen? Bekijk hieronder hoe eenvoudig het is!

Ben je opzoek naar teamkleding voor je team, vereniging of bedrijf? vraag dan een offerte aan.

 

1. Kies de sportcategorie

1

In stap 1 kun jij kiezen voor welke sport jij een sportoutfit wilt ontwerpen.

2. Kies jouw ontwerp

2

Kies uit een van de vele unieke designs. Klik op de knop “Start ontwerpen” om echt aan de slag te gaan..

3. Jouw sportkleding ontwerpen!

3     4

In dit gedeelte kun je je creativiteit de vrije loop laten! Klik bijvoorbeeld op Kleur wijzigen om je design in andere kleurencombinaties te bekijken. En wil je een tekst of een afbeelding op je sportshirt bedrukken? Kies dan de knop Afbeelding/tekst uploaden. Ontdek de vele mogelijkheden van de configurator en ontwerp je eigen unieke sportkleding met tekst, logo of afbeeldingen! Heb je een eps bestand klik dan hier om deze om te zetten naar een svg bestand en gebruik deze voor je ontwerp!

Wil je je ontwerp even laten rusten en er later op terugkomen? Sla je ontwerp dan op! Op die manier kun je het ontwerp op welk moment je ook wilt, afmaken en bestellen.

 

4. Kies de extra opties en de juiste maat

5    6

Je hebt nu je eigen sportartikel ontworpen! Bekijk de extra’s om jouw product te optimaliseren. Denk hierbij aan het toevoegen van een ritszakje, het weglaten van ons logo of misschien een gekleurd stiksel. Heb jij je keuze gemaakt? Kies dan een maat voor je product.

5. Meer maten toevoegen of afrekenen

7

Je bent klaar! Je eigen ontworpen sportoutfit(s) zit nu in je winkelmandje. Klik dan op afrekenen om door te gaan naar de adresgegevens om je bestelling af te ronden. Wij gaan vervolgens je gemaakte ontwerp bedrukken!

Wil je meer weten? Neem contact met ons op of bekijk de begrippenlijst.