Wat is Menjo?

Sportkledingontwerpen.nl is het ideale concept voor iedere hobbysporter om zelf een professioneel uniek sportoutfit te maken. Het allergrootste voordeel is dat jij jouw sportoutfit helemaal kunt customizen, en al vanaf 1 stuk kunt bestellen. Ontwerp gratis eenvoudig en helemaal zelf een unieke wieleroutfit, schaatspak of sportshirt. Gebruik je eigen logo’s, afbeeldingen en teksten. Alles is mogelijk!

Wat doen we?

Wij vertalen je gemaakte creatief ontworpen design naar een professioneel en kwalitatief hoogwaardig product. We onderscheiden ons door individualiteit, herkenbaarheid, kwaliteit en gemak. Volledig van deze tijd. Daarom kun je bij ons niet alleen eenvoudig op je desktop bestellen, maar ook via je tablet of mobiel.

Waarom?

Sportkleding produceren is vaak een complex proces. Wij vinden dat dit sneller, beter en makkelijker moet kunnen. Deze visie heeft gezorgd voor de ontwikkeling van een unieke online selfservice configurator die met een paar simpele stappen een professionele sportoutfit maakt!

Ons product

Menjo Custom Clothing heeft jarenlange ervaring in het produceren van custom sportkleding. Onze producten worden volledig handgemaakt. Om telkens topkwaliteit te kunnen leveren, zijn wij continu bezig ons product te verbeteren en te optimaliseren. Onze producten zijn van erkende materialen en voorzien van een geweldige pasvorm.