Je kunt je eigen unieke logo of afbeelding uploaden in SVG (EPS), PNG en JPEG.

Bestandsformaten

SVG

SVG is het online broertje van een EPS bestand. Net als een EPS bestand kan een SVG bestand bestaan uit vector en raster afbeeldingen. De meest belangrijke voordelen van een vector afbeelding is dat je het kan verkleinen/vergroten zonder kwaliteitsverlies. Wij raden je daarom aan een vector bestand te gebruiken. Je kunt een EPS onder andere opslaan als .SVG bestand in Adobe Illustrator.

Klik hier om je eps bestand om te zetten naar een svg bestand.

PNG

Een PNG is een gecomprimeerde bestandsvorm voor raster afbeeldingen. Een groot voordeel van een PNG is dat het geen kwaliteitsverlies heeft ten opzichte van een JPEG bestand. Een ander leuk voordeel is de transparantie mogelijkheid waarmee je een afbeelding bijvoorbeeld uit zou kunnen snijden in Adobe Photoshop.

JPEG

Dit is de meest voorkomende bestandvorm bij een rasterafbeelding. De JPEG kent verschillende compressiemogelijkheden wat vaak voor kwaliteitsverlies kan zorgen. Bekijk voordat je de JPEG upload goed of deze van een bruikbare kwaliteit is. Het productie resultaat zal bij een JPEG erg afhangen van de kwaliteit van de JPEG. Ook de kleuren van een JPEG kunnen bij productie anders resulteren als verwacht.

Logo-plaatsen

Tip!

Wij willen je aanbevelen een SVG logo te gebruiken om het beste resultaat te verkrijgen. De door jou geplaatste logo’s en teksten zullen wij zo juist mogelijk plaatsen. Mocht dit onduidelijk zijn zullen wij deze plaatsen volgens gebruikelijke posities en verhoudingen. Heb je hier toch nog vragen over neem gerust contact op!

Start ontwerpen