Flatlock

Flatlock is een decoratieve manier van stiksels op je outfit. Dit komt in verschillende kleuren en geeft je outfit een nog exclusievere look. De onderstaande afbeeldingen tonen aan waar de flatlock langsloopt.

Voorkant_flatlock

Ritszakje

Het ritszakje wordt geplaatst in het midden van de drie open zaken aan de achterzijde. Dit is bijvoorbeeld handig om geld, sleutels of een mobiele telefoon in te houden. Op deze manier kan je je spullen bewaren zonder ze te verliezen. Zie op de onderstaande afbeelding hoe het ritszakje gepositioneerd zit.

Achterkant_Ritszakje2

Met of zonder Menjo logo?

Het eigen merk logo van Menjo Custom Clothing zit standaard op elke outfit gepositioneerd onder de kraag. Je krijgt de keuze om deze te behouden of verwijderen bij extra opties. Zie hieronder de plaatsing met of zonder logo onder de kraag.

Achterkant_Menjo

Bestanden uploaden

Je kunt je eigen unieke logo of afbeelding uploaden in SVG (EPS), PNG en JPEG.

Bestandsformaten

SVG

SVG is het online broertje van een EPS bestand. Net als een EPS bestand kan een SVG bestand bestaan uit vector en raster afbeeldingen. De meest belangrijke voordelen van een vector afbeelding is dat je het kan verkleinen/vergroten zonder kwaliteitsverlies. Wij raden je daarom aan een vector bestand te gebruiken. Je kunt een EPS onder andere omzetten naar een SVG bestand in Adobe Illustrator.

PNG

Een PNG is een gecomprimeerde bestandsvorm voor raster afbeeldingen. Een groot voordeel van een PNG is dat het geen kwaliteit verlies heeft ten opzichte van een JPEG bestand. Een ander leuk voordeel is de transparantie mogelijkheid waarmee je een afbeelding bijvoorbeeld uit zou kunnen snijden in Adobe Photoshop.

JPEG

Dit is de meest voorkomende bestandvorm bij een rasterafbeelding. De JPEG kent verschillende compressiemogelijkheden wat vaak voor kwaliteit verlies kan zorgen. Bekijk voordat je de JPEG upload goed of deze van een bruikbare kwaliteit is. Het productie resultaat zal bij een JPEG erg afhangen van de kwaliteit van de JPEG. Ook de kleuren van een JPEG kunnen bij productie anders resulteren als verwacht.